W dniu 18.01.2018r w pracowni gastronomicznej naszej szkoły odbyły się warsztaty, podczas których uczestnicy stażu zagranicznego realizowanego w ramach projektu ” Staż zagraniczny szansą sukcesu zawodowego”prezentowali swoje umiejętności nabyte w niemieckich zakładach branży gastronomicznej. Podczas warsztatów uczestnicy projektu pokazywali swoim koleżankom i kolegom nowe metody pracy wykonania potraw. Uczestnicy wykonywali potrawy wykorzystując receptury kuchni niemieckiej , z którymi zetknęli się podczas pobytu na stażu. W czasie wykonywania zadań dzielili się wrażeniami z pobytu.
Warsztaty stanowią rodzaj upowszechniania rezultatów nabytych przez uczestników stażu realizowanego w ramach programu ERASMUS+.
Leave A Comment
You must be <a href="https://zsckr.radymno.edu.pl/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Fzsckr.radymno.edu.pl%2Fuczestnicy-erasmusa-dziela-sie-wiedza-nabyta-podczas-stazu-w-niemczech%2F">logged in</a> to post a comment.