W miarę napływania materiałów będą one umieszczane na stronie.
W tytule majla proszę podać imię, nazwisko i klasę celem łatwiejszej identyfikacji…
- kl II TMRiA i kl. III MOPiMR Podstawy rolnictwa
- kl. II TŻiUG Technologia gastronomiczna
- kl. III TŻiUGOrganizacja produkcji gastronomicznej
prace z Podstaw rolnictwa, Technologii gastronomicznej, Organizacja produkcji gastronomicznej należy przesłać do dnia 27.03.2020r
Religia
- Klasa I Technikum i Branżowa
- Klasa I Technikum po podstawówce
- Klasa II Technikum i Branżowa
- Klasa III Technikum
- Klasa IV Technikum i III Branżowa
P.Kalisz: (prace proszę przysłać drogą mailową do 27.03)
- Czytanie 1tg
- Gramatyka 2br
- Orientacja zawodowa 1Tp – KPS
- Podróżowanie – 1br-bg
- Sytuacje 4t-3br-3t
- Tłumaczenia 4t-3br-3t
Fizyka:
- 1-3br i 1t po Gim
- 1br po SP
- fizyka 1T po SP
- Fizyka klasa 2TMR
- Fizyka klasa 3TMR
- Fizyka klasa 4TMR
- elekrotechnika 1bp.bg
- elektr i el.wyp.poj.sam 2br
Inne: 3 TMRiA Tydzien 2 Piotr Eksploatacja systemów mechatronicznych w rolnictwie
- 3 TMRiA Tydzien 1 Eksploatacja systemów mechatronicznych w rolnictwie
- 2 br/mps ekspl_s_tr (pobrać i rozpakować)
- KL.III Branżowa – mechanik pojazdów samochodowych
- matematyka
- PKM 1brg, 1brp, 1tp
- J.polski III T
- Chemia kl. I BR (g, kl. I T1 (g)
- obróbka materiałów 1Bp
- 3BR Obsługa techniczna maszyn rolniczych
- Zadania dla klasy IV T niemiecki
- Zbigniew Pych PKM tydzien 1-3
- Zadania dla 2T – niemiecki
- nauczanie zdalne 25.03 M.Pałczyński
- Dialog poezji współczesnej z tekstami kultury średniowiecznej-wersja skrócona
- matematyka do 8.04
- Geografia I branżowa i I technikum
J.polski
Zadanie 1. Proszę zapoznać się z załączonym materiałem, wykonać zadania
i zapisać odpowiedzi w notatce w zeszycie. proszę zrobić scan lub
zdjęcie i przesłać na adres: anjabielenda@gmail.com. do dnia
25.03.2020r. Anna Bielenda.
- diego-velazquez-panny-dworskie IIT
- Klasa_I_br_p
- klasa_I_br_g
- Klasa III_Br
- Klasa II_Br
- JĘZYK POLSKI – klasa ITp
- Informatyka kl.1 J.Somoleń
G.Gamracy
Dorota GP:
- 3tz POK
- POK zadania
- cw edb
- ćwiczenie edb klasa 1
- polecenie
- zadanie zasady żywienia 2TZ
- polecenie technologia gastronomiczna klasa 1 tp
(Polecenie z EDB dla wszystkich klas pierwszych)
- Informacja pedagoga szkolnego
- Kl. II TMRiA MR i PKM
- Kl. I TMRiA po gimn. – BHP
- 1Br konstr maszyn i 1TMR po SP i GIMN obr. materiałów
- Klasa_I_Tg j.polski
- Biol. kl. II rozszerz.TŻiUG paprotniki
- zdalne lekcje kl. I TP – j. angielski 23.03.-27.03.2020 r. M. Dydyk
- zdalne lekcje kl. III T j.angielski 23.03-27.03.2020 r. M.Dydyk
- zdalne lekcje kl. I TP – j. angielski 23.03.-27.03.2020 r. M. Dydyk
- zasady piłka nozna pdf – zajęcia zdalne
- zasady siatkówki pdf – zajęcia zdalne
- II technikum 1działalność
- Bazan Bogdan Eksploatacja pojazdów rolniczych, termostat_i_pompa_wody
- zadanie z wyposażenia klasa 2TŻ
- Klasa I T wyposażenie
- Klasa III t pok
- klasa IT pracownia gastronomiczna
- polecenie tg kl3
- polecenie podstawy gastronomii klasa 1 tp
- 1 br g historia
- 1 B1 1_2
- 1 BP 1_2 BHP
- 1 B1 2_2
- 1 BP 2_2 BHP
- 1 B1 2_2
- 1 BP 2_2 maszyny rolnicze
- 1 BP informatyka
- 1 T1 1_2 pojazdy rolnicze
- 1 TP 1_2 BHP
- 1 TP 1_2 informatyka
- 1 TP 2_2 BHP w gastronomii
- 1 TP 2_2 informatyka
- 2 B 2_2 pojazdy rolnicze
- 2 B 2_2 maszyny rolnicze
- 2 T 2_2 pojazdy rolnicze
- 3 T 2_2 maszyny rolnicze
- Lekcja 1 zdalna pojazdy rolnicze
- Chemia kl. I Br (p) Kwasy
- Biol. kl. I T1 (g) Znaczenie badań nad DNA
- Działalność gospodarcza w branży rolniczej
- wf- dla uczniów A.Kalisz
- Działalność gospodarcza w transporcie II b
- Niemiecki – 1Tg, 1Tp 26.03.2020
- Pracownia gastronomiczna ITg S.Bącal
- Niemiecki -3T
- Klasa III t zasady Zywienia
- klasa IT po szkole podstawowej pracownia gastronomiczna
- Biol. Kl. III roz.TŻiUG Trawieni, Higiena i choroby uk. pok.
- 4Tg-Historia-Gamracy-piątek
- kl.II T – język angielski 23.03-27.03.2020 r M.Dydyk
- kl II T j.angielski zawodowy 23.03-27.03.2020 r M.Dydyk